Expert Star Consulting (StarConta), firma de contabilitate cu sediul in Bucuresti, Sector 2, este una dintre cele mai dinamice companii romanesti cu competente in domeniul contabil. In aproape zece ani, serviciile ESC au evoluat, de la intreaga gama a operatiunilor de contabilitate generala, la consultanta de elita in domeniu. Dinamica ESC a tinut cont de contextul macro-economic.

Cu un numar de peste 200 de clienti si tot atitea provocari, echipa ESC a inteles ca astazi acele servicii de audit, consultanta in afaceri, taxe, contabilitate nu mai inseamna colectare de bonuri si facturi, dublate de o realizare mecanica a bilantului, ci inseamna interpretarea inspirata a legislatiei in vigoare si consultanta ajustata realitatilor fiecarui client in parte.

De ce ESC ?

…de la escape

In urma cu aproape zece ani, ESC reprezenta initialele unei companii ale carei valori identitare se regaseau in nume – Expert Star Consulting. Astazi ne place sa spunem ca numele nostru vine de la simbolul butonului Escape, aflat in claviatura oricarui computer contemporan.

Prin serviciile pe care le oferim, prin modul de lucru si abordarea demersului contabil, ESC ofera evadarea dintr-un program prestabilit, instaurand o noua ordine: contabilitatea creativa. ESC e in acelasi timp o aluzie la efectele benefice ale externalizarii serviciilor contabile – un trend din ce in ce mai conturat in materie de gestionare a resurselor.payday loans Costurile reduse, eficenta accelerata, degrevarea companiei de raspundere in fata oficialitatilor sunt cel putin trei motive intemeiate pentru desfiintarea departamentului de contabilitate in favoarea colaborarii cu entitati juridice specializate. Asadar, daca externalizati, atunci ESC.

Activi, nu pasivi

Noi intelegem prin demersul contabil o interventie activa in business-ul fiecarui client, astfel incat apasatoarele momente ale bilantului sa devina clipe eliberate de griji si pline de inspiratie pentru urmatoarea perioada.

Misiune

de la transpiratie la inspiratie

Sa le oferim antreprenorilor cu companii inregistrate in Romania calitatea unui audit financiar de performanta internationala, la preturi adaptate puterii de cumparare locale. Sa cunoastem legislatia atit de bine si s-o interpretam cu talent, astfel incat, in conditii perfect legale, business-ul clientilor nostri sa poata prospera, degrevat fiind de apasatoarele preocupari contabile.

Viziune

catalist pentru succes

Sa impunem conceptul de contabilitate creativa ca pe un mod de lucru necesar in mediul economic actual. Contabilul va trebui sa devina dintr-un analist sec al “intrarilor” si “iesirilor”, un interpret inteligent al legislatiei si un catalizator al succesului pentru fiecare companie in parte.

Promisiune

Ne asiguram clientii ca vor beneficia de intreaga competenta a unei echipe solide, cu studii avansate de specialitate, realizate in tara si strainatate. Timpul, energia si compententa lor vor sta la dispozitia clientilor nostri, astfel incat procesul auditului sa fie unul fluid, coerent, eficient si benefic pentru companie.