Expert Star Consulting (StarConta) furnizorul de servicii de contabilitate pentru afaceri de succes

Datorita climatului economic in continua schimbare, pentru orice companie romaneasca apare necesitatea gasirii unui partener de incredere, o firma de contabilitate cu experienta, profesionista, prompta si care sa ofere servicii de contabilitate si solutii optime pentru dezvoltarea afacerilor. Colaborarea cu un expert contabil nu este altceva decat sansa de a avea o afacere rentabila, profitabila, indiferent de domeniul de activitate al companiei. Un expert contabil din Bucuresti care sa indeplineasca si cele mai exigente cerinte este cu atat mai greu de gasit cu cat oferta este mai mare. Expert Star Consulting (ESC) este o firma de contabilitate capabila sa reprezinte orice companie si sa-i fie alaturi pe drumul succesului datorita experientei si a gamei variate de servicii pe care le furnizeaza.

firma de contabilitate

Servicii de contabilitate – competențe și consultanță de elită

Deoarece contabilitatea de azi s-a individualizat in functie de compania ce desfasoara activitatile economice, serviciile de contabilitate oferite de firme cu competente in domeniu trebuie sa fie de asemenea adaptate nevoilor si cerintelor. ESC este o firma de contabilitate cu peste 10 ani in acest domeniu, cu sute de clienti satisfacuti si conducand afaceri prospere, cu talent pentru „arta socotelilor” cum a mai fost numita “contabilitatea”. Pentru un expert contabil sau o firma de  contabilitate din Bucuresti, talentul impreuna cu cunoasterea legislatiei in vigoare este reteta sigura de succes.

ESC accepta orice provocare atunci cand e vorba de servicii de contabilitate, fie ca e vorba de audit, consultanta, evidenta contabila sau salarizare personal. Pe langa acestea, ESC este partenerul pe care il doriti alaturi in caz de evaziune fiscala, spalare de bani, abuz de incredere, gestiune frauduloasa, delapidare, etc. Datorita parteneriatelor incheiate, ESC nu ofera doar servicii de contabilitate, ci si infiintare firme, infiintari PFA, mentiuni la Registrul Comertului, gazduire sediu social sau chiar consultanta in litigii civile sau penale.

ESC – firma de contabilitate ce oferă evadarea dintr-un program prestabilit

Ca orice firma de contabilitate profesionista, ESC a inteles ca in ziua de azi contabilitatea inseamna mai mult decat simpla inregistrare a datelor sau emiterea de declaratii fiscale. Pentru noi contabilitatea inseamna  interpretarea inspirată a legislației în vigoare în concordanță cu realitățile fiecărui client în parte. Costurile reduse, eficienta accelerata, degrevarea companiei de raspundere in fata autoritatilor sunt efectele benefice ale externalizarii de servicii de contabilitate. De aceste beneficii au parte azi toti clientii si partenerii ESC.

Punctele forte ale echipei ESC, firma de contabilitate din Bucuresti, sunt calificarea angajatilor si prestarea nu doar de servicii de contabilitate, ci si a tuturor serviciilor aferente acestora.  Oferta lor de servicii include bilanturi anuale gratuite, solutii eficiente, adaptate domeniului de activitate al fiecarui client, promptitudine si siguranta ca problemele dvs vor fi rezolvate in timp util. In ceea ce priveste evidenta contabila, metoda folosita este cea mai simpla, clientii trimit documentele echipei ESC, iar de restul se ocupa firma de contabilitate Bucuresti, cea mai dinamica si cu mari competente in domeniu.

Un expert contabil este soluția pentru realizarea și maximizarea profitului

Realizarea sau maximizarea profiturilor este obiectivul oricarei companii ce desfasoara acte de comert, vanzari, cumparari, schimburi de produse sau servicii. Managerii nu cunosc cu adevarat legislatia sau facilitatile puse la dispozitie de aceasta pentru evitarea fiscalitatii excesive. Un expert contabil sau o firma de contabilitate cunoaste toate secretele, avand capacitatea de a oferi date reale, concrete, cele mai eficiente solutii de afaceri in conformitate cu legile si normele in vigoare. Serviciile de contabilitate oferite de acestia sunt complexe si complete, incepand cu contabilitate primara si terminand cu consultanta juridica, financiara si fiscala.

Un expert contabil poate fi singurul care sa aiba abilitatile si aptitudinile cerute de anumite companii care sunt implicate in activitati economice de mare anvergura, care au nevoie sa le fie furnizate servicii de contabilitate competente, consultanta contabila si financiara, expertize financiare, raportari financiar-contabile, etc. Firma de contabilitate Expert Star Consulting incearca sa impuna un nou concept, acela de contabilitate creativa, o necesitate in mediul economic actual. Conform acestui concept un expert contabil trebuie sa se transforme din analistul sec al datelor intr-un interpret inteligent al legislatiei si un catalizator al succesului pentru fiecare companie partenera.

Cand vorbesc de contabilitate si servicii de contabilitate ESC are o singura misiune, de a trece de la transpiratie la inspiratie. Datorita noului concept, nu exista expert contabil in cadrul acestei echipe care sa nu fie in masura sa satisfaca cerintele oricarui agent economic, indiferent de domeniul de activitate, de amploarea afacerii si mai ales respectand normele legale in vigoare in acest moment.

StarConta – Firma de Contabilitate

Spune-ne numărul mediu de documente necesare pentru firma ta completand formularul de cerere ofertă, iar o persoană specializată te va ajuta să alegi soluția optimă pentru afacerea ta!

Cere oferta noastră de preț